Laden...
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten x

Betalingsmogelijkheden

Meerdere keren per dag worden de e-mailberichten gecontroleerd. U kunt derhalve vrij snel zien dat uw prijsaanvraag beantwoord is.

Wanneer u akkoord gaat met de webshop offerte, dan nodigen we U uit om het totaalbedrag over te maken.

 

ING rekeningnr.67.96.53.805  
t.n.v. Onlinekokers.com
te Lelystad
IBAN nr. NL59INGB0679653805
BIC: INGBNL2A


Zodra het geld op onze rekening is bijgeschreven, leveren wij diezelfde dag uw bestelling af bij de vervoerder. Onder normale omstandigheden wordt uw bestelling binnen een dag na uw betaling bezorgd.

Voor diegenen die dat wensen, kan er ook onder rembours betaald worden. Indien u vermeldt dat u daar de voorkeur aan geeft, zullen wij de extra kosten daarvoor bij de prijsopgave vermelden.

Wenst u een andere diameter, lengte of aantal, dan in de Webshop Verzendkokers vermeld staat, vul dan het  Offerte Formulier  in. U krijgt dan binnen een aantal uren van ons een antwoord.

 

 


 

Bij Online Kokers kan u simpel en vooral veilig betalen. U kunt op verschillende manieren elektronisch betalen en binnen Nederland onder rembours.

Vooruitbetaling:

Vooruitbetalen betekent dat u, na het invoeren van uw bestelling, eerst het orderbedrag zelf overmaakt op de rekening van Online Kokers. Dit kan bijvoorbeeld met internetbankieren van uw bank.


Betalen bij de postbode (onder rembours):

Betalen onder rembours betekent dat u betaalt aan de postbode bij ontvangst van uw bestelling. Hou er rekening mee dat u contant moet betalen, pinnen is helaas (nog) niet mogelijk.


iDeal:

Heeft u toegang tot internetbankieren bij Postbank, ABN AMRO, Rabobank, SNS Bank of Fortis? Dan kunt u zonder speciale software gebruikmaken van iDEAL, de makkelijkste manier van betalen op internet.

Let op: houdt uw bankpas en eventuele identificatiemethode - ABN AMRO e.dentifier, Rabobank Random Reader, digipas voor SNS Bank, GSM voor Postbank TAN of Access Key voor Fortis - bij de hand.
* Snel, simpel en veilig betalen via de bekende interface van internetbankieren.
* iDEAL is bij Online Kokers volledig gratis.


Creditcard

Bij Online Kokers kunt u ook met uw Nederlandse MasterCard en VISA kaart betalen. U rekent af in de beveiligde omgeving van Ogone, alwaar u de naam van de kaarthouder, het kaartnummer, de vervaldatum, de Card verificatie code (laatste 3 cijfers op de achterkant van de creditcard) dient in te vullen. Na het versturen van de ingevulde informatie is uw order betaald.


DIRECTebanking:

DirectebankingDIRECTebanking is de direct-betaalmethode met TÜV-certificaat en door de TÜV gekeurde transactieveiligheid. DIRECTebanking werd door de Payment Network AG ontwikkelt en hierdoor kunnen realtime, gegarandeerde banktransacties afgehandeld worden in Nederland, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Bij die landen zal het overigens niet blijven, want het systeem zal in meer landen beschikbaar komen. België, Engeland en Frankrijk zullen naar verwachting medio dit jaar worden toegevoegd.

Het betaalsysteem werkt vergelijkbaar als iDEAL.

Leest u hier meer over DIRECTebanking; https://www.payment-network.com/nl.

 

Veiligheid bij online betalen
Online betalen bij Online Kokers is betrouwbaar en veilig. Online Kokers maakt daarbij gebruik van het betaalplatform van MultiSafepay. De oplossingen van MultiSafepay doen immers een beroep op krachtige gegevenscoderingsprotocollen die de vertrouwelijkheid van uw financiële gegevens verzekeren en die vereist worden door de internationale financiële instellingen Visa, MasterCard en American Express.

Uw financiële gegevens worden enkel uitgewisseld tussen MultiSafepay en Online Kokers. Beide hebben geen toegang tot uw vertrouwelijke gegevens. Deze uitwisselingen gebeuren met behulp van beveiligde protocollen. Zo kunt u vanaf uw eigen browser nagaan of u zich in een beveiligde zone bevindt, wanneer er u gevraagd wordt om het nummer van uw kredietkaart in te voeren.

Voor uw veiligheid gaat MultiSafepay na of de verbinding met uw browser goed beveiligd is voordat uw financiële gegevens verzonden worden.